bule ro

Simona mi-a dat o invitație pe platforma de miniblogging bule.ro acum câteva zile săptămâni și abia acum am reușit să scriu despre asta.

E un fel de tumblr… mai românesc, nu prea tehnic, destul de prietenos cu un utilizator ca românul de rând, să zicem. Ce m-a deranjat, și mă deranjează la multe site-uri românești (la care din păcate contribui și eu) este că nu îți oferă metode de login prin Open Id (adică folosind contul de Google, Yahoo, Facebook sau Twitter pe care îl ai deja). Dar bule.ro îți oferă metode de a da mai departe pe twitter sau facebook ce postezi la ei (acum am observat asta, simpatic).

Ce e avantajos la un sistem ca bule.ro, proaspăt lansat, e că poți folosi prenumele tău ca subdomeniu (ex. vlad.bule.ro) dar văd că utilizatorii români nu se chinuie să facă abuz de asta pentru că nick-ul lor de pe mIRC e mai ușor de ținut minte… (aș plăti pentru contul vlad de twitter, care nu e folosit :( ).

Pentru final recomand bule.ro dacă îți place cum sună și dacă îți place de fostul MediaPro Interactiv, care mai nou e Apropo Media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *