Tocănița de internet – patru

La primul fel niște fastfood îngrășat și comandăm cărți livrate cu drone. Aflăm că în vacanța din Helsinki vom putea folosi Kutsuplus care nu are nicio legătură cu patrupedele vesele, ci e un sistem de transport din Finlanda care te ia și te lasă (de) unde vrei tu.
Felul doi îl începem cu Tippi, fata unor fotografi francezi care a crescut în Africa, printre animale, după care trecem prin zone interzise din jungla urbană, sau ce rămâne din ea, cu Bradley Garrett.
Să luăm o mică pauză și să aflăm de câte ori ne vom mai vedea părinții

Și să revenim pentru că trece timpul, și suntem cea mai (ne)norocoasă generație, am aflat și cum să fim mai fericiți (spoiler: prin recunoștință).
Iar la desert vedem că te poți juca cu mașinuțe la orice vârstă fără să pari ciudat, că ar fi bestial dacă jucăriile tale ar prinde viață (mai ceva ca în Toy Story) și cum ar fi dacă atleții ar folosi ca zone de antrenament locurile publice, sau private.
Ce se întâmplă când un fotograf se apucă de GTA V? Găsește artă! Și uite ce pot face niște studenți cu mai multe camere video și ceva imaginație. La final și Morgan Freeman se întreabă ce face vulpea.

Iar după ce te-ai îmbuibat bine, niște pinguini care aleargă după un fluture și un somn binevenit.

tPl77k6

2 thoughts on “Tocănița de internet – patru”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *